Emekli amirallerin bildirisi soruşturmasında iki ifade ortaya çıktı

104 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmada, TESUD Başkanı Namık Kemal Çalışkan ve emekli amiral İlker Güven'in ifadeleri ortaya çıktı. Namık Kemal Çalışkan ifadesinde, "General olduğum için belirtilen grupta yoktum" derken, İlker Güven ise "Çok sayıda metin paylaşıldı, hepsini tam olarak okumadım" dedi.

104 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmada ifadeler ortaya çıktı.

Haber Global'in haberine göre, TESUD Başkanı Namık Kemal Çalışkan, ifadesinde, "Bildiri konusunda bilgim yok, sosyal medyada yayınlanınca gördüm. Bildiri konusunda beni özel olarak kimse bilgilendirmedi, bizzat okumadım" dedi.

"GRUPTA YOKTUM"

Çalışkan, "103 emekli amiral ile sosyal yaşantımda temas ve irtibatım yok. General olduğum için belirtilen grupta yoktum, taslak metinleri görmedim" diye konuştu.

"HEPSİNİ OKUMADIM"

Emekli amiral İlker Güven ise ifadesinde, şunları söyledi:

"Çok sayıda taslak meti̇n paylaşıldı, hepsini tam olarak okumadım. "Yüce Türk milletine" ifadesinin özel sebebi yoktu. Sarıklı amiral görüntüsüne tepki göstermek için bildiriye katıldım."

Emekli amirallerin bildirisi soruşturmasında iki ifade ortaya çıktı ile ilgili etiketler ifade emekli amiral bildiri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.