Emekli amiraller için bir çağrı da Muharrem İnce'den...

Yeni parti kurma çalışmaları devam eden Muharrem İnce, darbe imalı bildiri yayınlayan 104 emekli amirale destek verdi. Bildiride yapıldığı iddia edilen değişilikleri 'komplo' olarak tanımlayan İnce, gözaltındaki 10 amiralin de serbest bırakılması çağrısında bulundu.

Türkiye son bir haftadır, Deniz Kuvvetleri'nden emekli 104 eski amiralin darbe imaları barındıran skandal bildirisini konuşuyor. Darbe çağrışımlı bildiriye başta hükümet yetkililerinden olmak üzere vatandaşlardan çok sert tepkiler gelirken muhalefet cephesinden amirallere destek geldi.

O desteklerden biri de CHP'den istifa ederek Memleket Hareketi'ni partileştirme çalışmalarına devam eden Muharrem İnce'den...

İnce, emekli amirallerin gözaltında tutulmasına tepki göstererek Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

"DERHAL SERBEST BIRAKIN

"Amirallerin derhal serbest bırakılmasını isteyen İnce, "Emekli amirallerin bildirisinden darbe ve mağduriyet çıkarma arayışına girenler; bildirinin başlığını, tarihini ve saatini değiştirip yayınlayanlar hakkında işlem yapmalıdır. Kumpas ortaya çıkmıştır. Günlerdir gözaltında tutulan amiraller derhal serbest bırakılmalıdır" ifadelerini kullandı.

Emekli amiraller için bir çağrı da Muharrem İnce'den... ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce emekli amiral bildiri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.