Emanet'ten Kaçan Sıla Türkoğlu Kardeşlerim Dizisine Geliyor! Süsen ve Ömer'in Sonu Geldi

Rekortmen dizi Kardeşlerim'e yeni sezon transferi geliyor. Kısa bir süre önce Emanet dizisinin setinden apar topar kaçan oyuncu Sıla Türkoğlu yeni proje arayışına hiç gerek kalmadan dizisini buldu. Yapım şirketiyle mahkemelik olan Sıla Türkoğlu Kardeşlerim dizisine geliyor.

Cumartesi akşamları ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisi yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bu sezon beklediği reytingleri alan dizi buna rağmen kan kaybı yaşadı. Kardeşlerim Kadir olarak bilinen Halit Özgür Sarı ilk giden oldu. Gözde Türker'in canlandırdığı Harika karakteri de diziye veda ederek ayrılığı sürdürdü. Emanet'ten Kaçan Sıla Türkoğlu Kardeşlerim Dizisine Geliyor! Süsen ve Ömer'in Sonu Geldi.

Yeni sezonda da ekrana gelecek olan Kardeşlerim bu ayrılıklar sonrası oyuncu kadrosunu güçlendirme hazırlıklarına başladı. Süsen rolüyle yeni sezonda Kardeşlerim'de olmayacak Lizge Cömert'in yerine ise son günlerin en çok konuşulan oyuncusu Sıla Türkoğlu geliyor.

Sıla Türkoğlu'nun Kardeşlerim dizisine transfer olması hayranlarını da heyecanlandırdı. Ancak olası tepkiler de yok değil. Yiğit Koçak ile iyi bir uyum yakalayan Lizge Cömert'in yerini doldurma konusunda şüpheleri olan izleyici Sıla Türkoğlu'nun Kardeşlerim dizisine gelmesine sıcak bakmıyor.

Sıla Türkoğlu Kardeşlerim'e Geliyor

Kardeşlerim Süsen'in ayrılığını güçlü bir isimle doldurmak siteyen yapımcı ise Sıla Türkoğlu isminde karar kıldı. Süsen'in Ömer ile ilişkisinin diziyi götürdüğünü düşünen Kardeşlerim yapımcıları bu iki ismi ayırmakla hata yapabilir.

Emanet dizisinde seti terk edip ayrılan ve yapımcı şirketle mahkemelik olan oyuncu Sıla Türkoğlu cephesinden bu iddia ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak birçok izleyici Türkoğlu'nun Kardeşlerim'i güçlendireceği düşünülüyor.

Emanet'ten Kaçan Sıla Türkoğlu Kardeşlerim Dizisine Geliyor! Süsen ve Ömer'in Sonu Geldi

Önümüzdeki günler Kardeşlerim dizisi için hareketli geçecek.

 

 

Emanet'ten Kaçan Sıla Türkoğlu Kardeşlerim Dizisine Geliyor! Süsen ve Ömer'in Sonu Geldi ile ilgili etiketler sıla türkoğlu kardeşlerim kardeşlerim süsen ayrılıyor lizge cömert emanet dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.