Emanet sezon finali yaptı, gözler yeni sezonda! Emanet yeni sezon hangi kanalda olacak?

Emanet sezon finali yaptı, gözler yeni sezonda! Emanet yeni sezon hangi kanalda olacak? Emanet, 2020 yılının Eylül aylarında yayın hayatına başlamıştı. Geride kalan 206 bölüm ile izleyicinin ilgisini kendisinde tutan Emanet dizisi sezon finali yaptı. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun başrol oynadığı dizi Emanet yeni sezon hangi kanalda olacak?

Emanet sezon finali yaptı, gözler yeni sezonda! Emanet yeni sezon hangi kanalda olacak?

Emanet dizisi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlaan günlük bir dizi de olsa tüm set ekibi ve oyuncuların yüksek tempolu çalışması sonrası dizinin izlenme oranları da karşılığını buldu. Emanet dizisinin 205. bölümü de bu akşam yayınlandı ve 18 Haziran itibari ile dizi ara verdi. Yaz arasının ardından yine Eylül ayında ikinci sezonun başlaması bekleniyor. Peki Emanet yeni sezon hangi kanalda olacak?

KEŞKE YAMAN GİBİ SEVEN OLSA!

Seher ile Yaman'ın hikayesini anlatan ve hafta içi her gün Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet dizisinin izleyenleri sezon finali sonrası sosyal medyada üzüntülerini dile getirdi. Geride kalan bölümler sonrası memnuniyetlerini de ifade eden izleyiciler, Yaman ve Seher'in ilişkilerinin devamını izlemek için gelecek sezonu bekleyecekler.

Emanet sezon finali yaptı, gözler yeni sezonda! Emanet yeni sezon hangi kanalda olacak?

Emanet dizisinin bir hayranı; “Gerçekten sezon çok güzeldi. Güzel oynuyorsunuz, emeğinize sağlık. Sonuçta günlük dizi. Konu uzatmak zorundalar ama her şey güzel. Keşke gerçekten de Yaman gibi seven olsa” diye yorum bıraktı.

Haftalık yayınlanan dizileri kendi gününde geçmeyi başarabilmiş ve trend haline gelmiş Emanet dizisinin yeni sezonu için tarih Eylül 2021 gibi düşünülüyor.

EMANET YENİ SEZON HANGİ KANALDA OLACAK?

18 Haziran'da sezon finali yaparak tatile giren dizi yeni sezonda hangi kanalda olacak, merak ediliyor. Emanet yeni sezonda da Kanal 7 ekranında olması bekleniyor.

Emanet sezon finali yaptı, gözler yeni sezonda! Emanet yeni sezon hangi kanalda olacak? ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet yeni sezon emanet dizisi yeni sezon halil ibrahim seyhan sıla türkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.