Emanet sezon finali yapıyor mu? Emanet 2. sezon olacak mı?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve oldukça sevilen Emanet dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı konusu izleyenler tarafından merak edildi. Peki, Emanet 2. sezon olacak mı?

Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı ve hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında izlenme rekorları kıran dizilerden Emanet için yavaş yavaş sezon finalinin yaklaştığı iddia edildi. Ancak son gelen haberlerde ise Emanet dizisinin sezon finali yapmadan birkaç ay içerisinde final yapmasının bile gündeme gelebileceği ifade edildi.

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 20.00’da yayınlanan ve her bölümü ile büyük bir ilgi toplayan Emanet dizisi yeni sezonu için yeni haberler şimdiden gelmeye başladı. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet dizisi sürükleyici hikayesi ile göz kamaştırmaya devam ederken haftalık yayınlanan çoğu diziyi de geride bırakması gözlerden kaçmayan bir detay oldu.

Emanet sezon finali yapıyor mu? Emanet 2. sezon olacak mı?

EMANET SEZON FİNALİ YAPACAK MI?

Seyirci şimdiden Emanet dizisinin 2. sezonda da yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ederken dizi hakkında ortaya çıkan yeni iddialar biraz kafa karışıklığına neden oldu. Emanet dizisinin sezon sonunda erken final yapacağı iddiaları üzerinden durulurken bir kızım ise 2. sezonda da Emanet dizisinin devam edeceği yönünde görüş bildirdi.

Emanet sezon finali yapıyor mu? Emanet 2. sezon olacak mı? - Resim : 2

EMANET 2. SEZON OLACAK MI?

Ve sonunda merakla beklenen haber geldi. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün büyük bir ilgiyle izlenen Emanet dizisi için karar verildi. Yönetmenliğini Ayhan Özen'in üstlendiği, başrollerinde; Halil İbrahim Ceylan, Sıla Türkoğlu, Berat Rüzgar Özkan'ın yer aldığı Emanet dizisinin Haziran ayında sezon finali yapacağı ve Eylül ayından itibaren de 2. sezonunun yine Kanal 7 ekranlarında yayınlanacağı ifade edildi.

Emanet sezon finali yapıyor mu? Emanet 2. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler Emanet Emanet sezon finali Emanet 2. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.