Emanet Neslihan kaç yaşında, evli mi? Zeynep Naz Eyüboğlu hangi dizilerde oynadı?

Emanet dizisinde Neslihan karakterini oynayan güzel oyuncu Zeynep Naz Eyüboğlu hakkında araştırmalar sürüyor. Hayatı ve rol aldığı diziler merak edilen Emanet dizisinin Neslihan'ı Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir?

Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında sorularının yanıtı haberimizde. Birçok kişinin Emanet dizisi ile birlikte tanıdığı Zeynep Naz Eyüboğlu evli mi, hangi dizilerde oynadı?

ZEYNEP NAZ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Zeynep Naz Eyüpoğlu, Neslihan Emanet dizisinde rol almaktadır ve 12 Mayısıs 1996 doğumlu olan güzel oyuncumuz ilk dizisini deneyimleyecektir. Zeynep Naz'ın yeşil gözleri dikkatleri üzerine çekmektedir, 1.66-1.70 metre boyunda ve 56 kg ağırlığındadır.

Yüzmeye ilgi duyan oyuncu İngilizce konuşabilmektedir. Zeynep Naz Eyüpoğlu NO 2 Atöyle'de temel oyunculuk dersi almıştır. Kanal 7 ekranında yayınlanacak olan Emanet dizisine katılacak.

 

Emanet Neslihan kaç yaşında, evli mi? Zeynep Naz Eyüboğlu hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet neslihan zeynep naz eyüboğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.