Emanet Kiraz'ın yerine kim gelecek? Gülderen Güler diziden neden ayrıldı?

Kanal 7'nin en çok izlenen dizilerinden Emanet hafta içi her akşam ekrana geliyor. Dizide Kiraz karakterini oynayan Gülderen Güler geçtiğimiz hafta diziden ayrılmıştı. Onun yerine gelecek isim konusunda da tartışmalar devam ediyor. Peki Gülderen Güler yani Kiraz Emanet dizisinden neden ayrıldı?

Emanet Kiraz diziden neden ayrıldı sorusu son günlerin en çok konuşulan konularının başında geliyor. Gülderen Güler'in Kiraz karakteri ile oynadığı Kanal 7 dizisi Emanet Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun başrolünde devam ediyor. Gülderen Güler'in de diziden ayrılması sonrası reytinglerde düşüş yaşayan ancak kısa sürede toparlayan dizide Kiraz'ın yerine gelecek isim tartışılıyor.

EMANET KİRAZ NEDEN DİZİDEN AYRILDI?

Gülderen Güler'in başarılı performansıyla yer aldığı Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında devam ediyor. Ancak izleyiciyi şaşırtan Gülderen Güler ayrılığı sonrası konuşulan yerine kimin geleceği. O sorunun yanıtı henüz bilinmiyor ancak Kiraz karakterini oynayacak oyuncunun ismi sır gibi saklanıyor.

Emanet Kiraz'ın yerine kim gelecek? Gülderen Güler diziden neden ayrıldı?

EMANET KİRAZ KİMDİR?

Kiraz karakteri Emanet izleyiciler tarafından en çok dikkat çeken isim oldu. Dizide Kiraz karakterini canlandıran isim ise Gülderen Güler diziden ayrıldı.

Emanet Kiraz'ın yerine kim gelecek? Gülderen Güler diziden neden ayrıldı? - Resim : 2


GÜLDEREN GÜLER KİMDİR?

1999 İstanbul doğumlu olan Gülderen Güler, Başkent İletişim Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 1.65 boyunda olan güzel oyuncu, 54 kilogramdır. Televizyon ekranlarına Aşk ve Mavi dizisi ile merhaba diyen Güler, Umut Sakallı'nın menajerlik şirketinin oyuncusudur.

GÜLDEREN GÜLER YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2016 – Aşk ve Mavi (Sevda)

2019 – Kalk Gidelim (Behice)

2020 – Hashtag (Sinema Filmi)

2020 – Emanet (Kiraz) Gülderen

GÜLER RESMİ SOSYAL MEDYA HESABI

Gülderen Güler Instagram'da gulderengulerr kullanıcı adı ile bulunmaktadır. Güzel oyuncunun 97,4 bin takipçisi bulunmaktadır. Her geçen gün takipçi sayısı artan Gülderen Güler, Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanmaktadır.

Emanet Kiraz'ın yerine kim gelecek? Gülderen Güler diziden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler 27 Şubat emanet kiraz neden ayrıldı gülderen güler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.