Emanet Kiraz kimdir? Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet'te Kiraz karakterini kim canlandırıyor?

Emanet Kiraz kimdir? Kanal 7'de günlük olarak yayınlanan Emanet dizisinde Kiraz karakterini kim canlandırıyor? Halil İbrahim Ceylan ve Sıla Türkoğlu'nun başrol oynadığı dizide rol alan Gülderen Güler kaç yaşında, nereli?

Gülderen Güler kimdir? Emanet dizisinde Kiraz karakterini canlandıran Gülderen Güler kaç yaşında, nereli? Emanet Kiraz'ın sevgilisi var mı?

EMANET KİRAZ KİMDİR?

Ağabeyinin istediği adamla evlenmeyip kabul etmemesinin ardından polise hırsız olarak şikayet ettiği Kiraz, İstanbul'a kaçmıştır. Öğretmeni Osman'dan yardım ister ve o da kabul eder. Ancak bir sıkıntı daha vardır.

Eve geldiği gece Ali'yi hırsız zanneden Kiraz, başına odunla vurur ve İstanbul polisinin de aradığı şüpheliler arasına girer. Bu durumun fark edilmemesi için plan yapan Osman, Kiraz'ın kıyafetlerini değiştirir, başını kapatır ve daha önce Sürahi Nine'de gördüğümüz şekilde bir gözlük takar. Saf, temiz düşünceli ve dünyaya toz pembe bakan bir gençtir aslında Kiraz. Ancak olaylar onu bu noktaya getirmiştir.

Emanet Dizisi Kiraz Kimdir? Gerçek Adı Dizileri | DiziCenter

İlerleyen bölümlerde Ali ile aşk yaşaması da muhtemeldir.

GÜLDEREN GÜLER KİMDİR?

Henüz 21 yaşında olan genç oyuncu Gülderen Güler 1999 tarihinde doğmuştur. İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Başkent İletişim Akademisi'nde temel oyunculuk eğitimi aldı. Kilosu 54'tür. Boyu ise 1.65'tir. Başak burcudur. Göz rengi mavidir. Sevgilisi yoktur.

Emanet Kiraz kimdir? Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet'te Kiraz karakterini kim canlandırıyor? ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet kiraz kimdir emanet kiraz karakterini kim oynuyor gülderen güler kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.