Emanet İkbal diziden ayrılıyor mu? Gülay Özdem diziden ayrılcak mı?

Emanet İkbal diziden ayrılıyor mu merak ediliyor. Kanal 7 ekranlarının en sevilen dizisi Emanet sezon finali yaptıktan sonra da gündem olmaya devam ediyor. Dizinin gelecek sezonuna dair yapılan planlamalar ise sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Emanet dizisi konuşulmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında kış dönemi hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisinde İkbal karakterini canlandıran Gülay Özdem diziden ayrılıyor mu?

EMANET İKBAL DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Herkes dünden bu yana İkbal hakkında sorgulama gerçekleştiriyor. Yayınlanan fragmanda morgda gözüken İkbal artık kadroda yer almayacak. Zuhal cezasının ertelenmesi sonrasında serbest kaldı ve soluğu konakta aldı.

Ablasının yanına giderek ona USB bellek konusunda olanları söyleyince aralarında tartışma çıktı. İtiş kakışta üst kattan yere çakılan İkbal cansız bir şelildeydi ve kanlar geldi. Daha önce Kevser'e yaşattığını yaşayan İkbal için son geldi. Gülay Özdem'in senaryo gereği diziden ayrıldığı düşünülüyor.

Gülay Özdem kimdir?

15 Mayıs 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü kazanmasına rağmen eğitimini yarıda bırakıp spiker olmak için eğitim almıştır. Aldığı eğitim sonrasında Star Fm, Radyo Spor, Radyo Pink, Radyo-Mega gibi radyolarda spiker olarak tecrübe kazanan Gülay Özdem, ATV ve Tv8 ekranlarında yarışma programı sunuculuğu da yapmıştır.

Kanal 24’te yayınlanmış olan “Sesler Yüzler Mekanlar” adlı programın sunuculuğunu üstlenmiştir. NTV ekranlarında Gece Bülteni sunucusu olan Gülay Özdem daha sonra oyunculuk eğitimi de almıştır. Oyunculuk eğitimi sonrasında 2018 yılında “Çakallarla Dans 5” sinema filminde bir polis memuruna hayat vermiştir. Emanet dizisinde İkbal Kırımlı karakterine hayat vermektedir.

Emanet İkbal diziden ayrılıyor mu? Gülay Özdem diziden ayrılcak mı? ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet ikbal diziden ayrılıyor mu emanet gülay özdem diziden ayrılacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.