Emanet Dizisinin Yapımcısı Sıla Türkoğlu'nu Son Kez Uyardı! Kriz Büyüyor!

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Emanet dizisinde yaşanan anlaşmazlık sürüyor. Dizinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu'nun seti terk ederek sezon finali çekimlerine katılmaması sonrası yapımcı şirket Karamel Yapım'dan olay olacak açıklama geldi.

Emanet dizisinde oynadığı Seher rolüyle dikkat çeken Sıla Türkoğlu ve dizinin yapımcısı Karamel Yapım arasındaki kriz büyüyor. Türkoğlu'nun seti terk etmesi ve sezon finali çekimlerinin dublör ile tamamlanması sonrası Karamel Yapım'dan Sıla Türkoğlu hakkında zehir zemberek bir açıklama geldi. Emanet Dizisinin Yapımcısı Sıla Türkoğlu'nu Son Kez Uyardı! Kriz Büyüyor!

Karamel Yapım'dan yapılan açıklamada,

"Dizimizin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, üçüncü sezon dizide yer almak istemediğini şirketimize iletmiş, sözleşmesi ve hikayesi devam ettiği için bu talebi tarafımızca uygun görülmemiştir. Oyuncumuz, çekimlerin son haftasında avukatı aracılığıyla sözleşmesinin hemen feshedilmesini, aksi halde sete çıkmayacağını tarafımıza iletmiştir. Sözleşmesi devam ettiği için bu talep de tarafımızca reddedilmiştir.

Yüzlerce Kişinin Emeğine Saygısızlık Yaptı!

Ne yazık ki oyuncumuz Sıla Türkoğlu, sezon finali çekimlerine katılmamış, finalin dublörle tamamlanmasına yol açmıştır. Oyuncu ayrıca, yapımdan talep edilen yeni sezonun teaser çekimlerine de katılmayıp şirketimizle iletişimini tamamen kesmiştir. Meslek ilkeleri ve evrensel etik kuralları ile bağdaşmayan bu tutum, bizi muhataplarımıza karşı maddi ve manevi büyük bir yük altına sokmuştur.

Emanet Dizisinin Yapımcısı Sıla Türkoğlu'nu Son Kez Uyardı! Kriz Büyüyor!

Yurt içi ve yurt dışında sayıları milyonları aşan izleyicilerimizi, yayıncı kanalımız Kanal 7’yi, bu yolculukta eşlik eden dağıtımcı şirket ile yurt dışındaki yayıncı kanallarımızı, davranışları ile mağdur eden oyuncumuzun sebebiyet verdiği bu durumdan dolayı özellikle çok üzgün olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu vesile ile, oyuncumuzun tüm bu hukuka aykırı davranışları, tarafımızca ve hukuk ekibimiz tarafından değerlendirilmektedir. Varılacak sonuç doğrultusunda gerekli tüm yasal yollara başvuracağımızı; yurt içi ve yurt dışındaki değerli izleyicilerimize, yayıncı kanalımıza ve yurt dışındaki yayıncı muhataplarımıza duyururuz.

Son olarak; şartlar ne olursa olsun yaklaşık 120 kişilik büyük bir ekibin özveri ile hayat verdiği Emanet yolculuğunu, elimizden gelenin en iyisini yaparak sürdürme kararlılığında olduğumuzu da tüm samimiyetimizle belirtmek isteriz." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan SuperHaber olarak araştırdığımı Emanet dizisindeki Sıla Türkoğlu krizinin altından oyuncunun menajeri Tuncay Altınoğlu çıktı.

Emanet Dizisinin Yapımcısı Sıla Türkoğlu'nu Son Kez Uyardı! Kriz Büyüyor! ile ilgili etiketler Emanet sıla türkoğlu karamel yapım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.