Emanet dizisinin setinde korona şoku! Çekimlere apar topar ara verildi

Kanal 7'nin sevilen dizilerinden Emanet dizisinin setinde korona paniği yaşanıyor. Halil İbrahim Ceylan ve Sıla Türkoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizinin çekimlerine apar topar ara verildi. Bu gelişme sonrası dizinin izleyenleri yeni bölüm tarihini de merak etmeye başladı.

Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Halil İbrahim Ceylan ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Emanet dizisinin setinde koronavirüs vakalarına rastlanması sonrası sete ara verildi. Gelişmenin ardından dizinin sevenleri merakla dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti.

Geçtiğimiz Cuma günü 135. son bölümü yayınlanan dizinin reytin sonuçları da giderek yükseliyor. Ana akım medyada yer almamasına rağmen oldukça büyük bir izleyici kitlesine kavuşan Emanet dizisinin yeni bölümleri şu an için çekilmeyecek.

Dizinin yeni bölümlerinin çekimlerinin ne zaman başlanacağına dair dizinin yapımcılarından ya da kanal yönetiminden henüz bir açıklama gelmedi.

Emanet dizisinin setinde korona şoku! Çekimlere apar topar ara verildi ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet yeni bölüm emanet dizisi emanet çekiliyor mu emanet bitiyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.