Emanet Dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu Gönül Dağı'na Geliyor! Taner'in Yeni aşkı belli oldu

Günlük Olarak Ekrana Gelen Emanet dizisinde Seher Rolüyle dikkat çeken Sıla Türkoğlu Geçtiğimiz Günlerde Diziden ayrılığını duyurmuştu. Seti terk ederek Dizinin Sezon Finalinin dublörle çekilmesine neden olan Sıla Türkoğlu büyük bir transfere imza attı. Ünlü oyuncu yeni sezonda Gönül Dağı dizisine geliyor.

Cumartesi akşamlarının Rekortmen dizisi Gönül Dağı Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Her bölümü ilgiyle Takip edilen Dizisinin sezon finalinde izleyiciyi de büyük sürprizler bekliyor. Bunlardan en önemlisi dizinin ilk gününden bu yan kadroda olan ve Gönül Dağı Dilek rolüyle hafızalara kazınan Gülsim Ali İlhan sezon sonunda diziye veda ediyor. Emanet Dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu Gönül Dağı'na Geliyor! Taner'in Yeni Aşkı Belli oldu.

Gülsüm Ali İlhan'ın Gönül Dağı Dizisinden Ayrılacağı haberi hayranlarını da büyük hayal kırıklığına uğrattı. Sezon finali bölümünde hem karnındakik bebeği hem de kendi hayatını kaybedecek olan Dilek, sevgilisi Taner'i de çaresiz bırakıyor.

Gönül Dağı Dilek'in diziye veda etmesinden sonra gelecek sezonun hazırlıklarına başlayan yapımcılar ise Taner'in yeni sevgilisi için araştırmalara başladı. Gelen son bilgilere göre ise Gönül Dağı dizisine bomba gibi bir isim katılıyor. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Emanet dizisinde Seher rolüyle milyonlarca hayrana kavuşan güzel oyuncu Sıla Türkoğlu Gönül Dağı dizisine geliyor.

Emanet Dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu Gönül Dağı'na Geliyor! Taner'in Yeni aşkı belli oldu

Sıla Türkoğlu Yeni Sezonda Gönül Dağı'nda!

Sıla Türkoğlu'nun Gönül Dağı dizisine transfer olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Bilindiği gibi ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Emanet dizisinin setini terk etmiş, sezon finalinin dublörle oynanmasına neden olmuştu. İzmir'deki ailesinin yanına giden Türkoğlu, gelecek sezon TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı ile el sıkıştı. Ünlü oyuncunun dizinin gelecek sezonunda Taner'in yeni sevgilisi rolünü oynayacağı iddia ediliyor.

Emanet Dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu Gönül Dağı'na Geliyor! Taner'in Yeni aşkı belli oldu - Resim : 2

Ancak hem Gönül Dağı yapımcılarından hem de oyuncu Sıla Türkoğlu'ndan bu transferle ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Gelişmeleri takip ediyor, gelen son bilgileri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Emanet Dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu Gönül Dağı'na Geliyor! Taner'in Yeni aşkı belli oldu ile ilgili etiketler Transfer sıla türkoğlu gönül dağı gülsüm ali ilhan ayrılıyor mu gülsüm ali ilhan neden ayrıldı gönül dağı dilek ölüyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.