Emanet dizisinde Seher şoku! Sezon finali öncesinde Sıla Türkoğlu seti terk etti!

Kanal 7 ekranlarının fenomen dizilerinden Emanet’de Sıla Türkoğlu şoku yaşanıyor. Dizinin başrol oyuncularından biri olan ve Seher karakterine hayat veren Türkoğlu’nun sezon finali öncesinde seti terk ettiği ve son sahnelerinde dublörle çekildiği kaydedildi.

Kanal 7’nin sevilen dizilerinden Emanet’te Sıla Türkoğlu gerginliği herkesin aklını aldı. Başrol oyuncularından biri olan ve Seher karakterini canlandıran Türkoğlu’nun Emanet dizisinin 2. sezon finali öncesinde seti terk ettiği belirtildi.

Emanet dizisinde Seher şoku! Sezon finali öncesinde Sıla Türkoğlu seti terk etti!

3. sezonda dizide yer almak istemeyen güzel oyuncunun Emanet’in hikayesinden oldukça sıkıldığı ve artık devam etmek istemediğini söylemesi sonrasında sıkıntılı bir süreç yaşandı. Bir türlü istediklerini kabul ettiremeyen Türkoğlu çareyi, dizi setini terk etmekte buldu. Sezon finali çekimlerine katılmayan oyuncunun yer aldığı sahnelerde dublörle çekilmek durumunda kaldı.

Emanet dizisinde Seher şoku! Sezon finali öncesinde Sıla Türkoğlu seti terk etti! - Resim : 2

Bu hareketi; tükenmişlik sendromuna girdim diyerek kimseye haber vermeden Almanya'ya giden Meryem Uzerli'yi akıllara getirdi. Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerli'nin diziyle olan iş akdinin bitirilmesini istemişti.

Emanet dizisinde Seher şoku! Sezon finali öncesinde Sıla Türkoğlu seti terk etti! ile ilgili etiketler Emanet seher sıla türkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.