'Emanet' dizi setinde koronavirüs paniği!

Başrollerinde ünlü oyuncu Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı 'Emanet' dizi setinde koronavirüs vakalarına rastlandı. Bu sebeple dizinin çekimlerine ara verildi ve ne zaman devam edileceği bilinmiyor.

Hafta içi her gün Kanal 7'de ekrana gelen Emanet dizisinin setinde koronavirüs vakalarına rastlandı. Vakalar nedeniyle sete apar topar ara verildi. Söz konusu olumsuz gelişme, dizinin hayranlarını üzdü.

YENİ BÖLÜMLERİN ÇEKİMİNE ARA VERİLDİ

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun oynadığı Emanet dizisi, son birkaç haftadır reyting sıralamasındaki başarısıyla söz ettirmişti. Diğer taraftan sette yaşanan koronavirüs problmei sebebiyle bir süre Emanet'in yeni bölümleri çekilmeyecek.

Dizinin çekimlere yeniden ne zaman başlayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

'Emanet' dizi setinde koronavirüs paniği!

EMANET DİZİSİ KONUSU

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf'u kutsal bir emanet gibi gören Seher (Sıla Türkoğlu) ve Yaman'ın (Halil İbrahim Ceyhan) kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor. Emanet dizisi hafta içi her gün 19: 00'da Kanal 7'de ekrana geliyor.

'Emanet' dizi setinde koronavirüs paniği! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Kanal7 Emanet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.