Emanet 187. bölüm fragmanı yayında! Yaman İkbal'in ipini çekiyor! 25 Mayıs Emanet yeni bölüm fragman

Emanet 187. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Emanet bu akşam 186. bölümü ile ekrana geldi. Yavaştan sezon finaline giden dizinin başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan oynuyor. Yaman'ın yaşadığı her şeyin sorumlusunun İkbal olduğunu öğrenmesi şok etkisi olur. Peki 25 Mayıs Emanet 187. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet 187. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren harekete geçti. 190. bölümü ile sezon finaline girecek olan dizinin hikayesi, temposu tüm sezon boyunca izleyicisini ekran başına kilitlemeyi başardı. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun rol aldığı Emanet dizisinde bu akşam; Yaman yaşadığı her şeyden İkbal’in sorumlu olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar. Tüm foyası ortaya çıkan İkbal’in bundan sonra ne yapacağı konusu da öne çıktı ve bu hafta boyunca da meraklı bekleyiş sürecek.

İkbal’in tüm yaptıklarını öğrenen Yaman, kararını vermiştir. İkbal yaptıklarının cezasını çekecektir.

EMANET 187. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Emanet 187. bölüm fragmanı yayında! Yaman İkbal'in ipini çekiyor! 25 Mayıs Emanet yeni bölüm fragman ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 187. bölüm fragmanı izle 25 mayıs emanet yarınki fragmani

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.