Emanet 181. bölüm fragmanı izle

Emanet 181. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet 181. bölümü 17 Mayıs Pazartesi gününde izleyenlerin karşısında olacak. Peki, Emanet 181. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun oynadığı Emanet dizisi 180. bölümü 14 Mayıs Cuma akşamında Kanal 7 ekranlarında yayınlandı.

Emanet son bölümümde; İkbal fizyoterapisti ikna edip Seher’e büyük bir tuzak hazırlar. Yürüme hayali kuran Seher’e kurulan büyük tuzağın ne olduğu merak konusudur.

İkbal ve fizyoterapist, planlarını Seher üzerinde uygulamaya başlamıştır. Yürüme ve Yaman’la birlikte seyahate çıkma planları yapan Seher kaldığı bu zor durumdan nasıl kurtulacaktır?

Emanet 181. bölüm fragmanı izle

EMANET DİZİ KONUSU

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır.

Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Emanet 181. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.