Emanet 176. bölüm fragmanı yayında! Seher hastaneye kaldırılıyor!

Emanet 176. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve reytinglerde önemli başarı yakalayan Emanet dizisi bu akşam 175. son bölümü ile ekrana geldi. Yaman ile Seher'in masalının anlatıldığı Emanet 176. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren harekete geçti.

10 Mayıs Emanet 176. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren harekete geçti. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun rol aldığı Emanet dizisinde heyecan bitmiyor. Yeni bölüm fragmanında ise Seher'in merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırılması izleyici de heyecan yarattı.

Emanet dizisinin hafta finalinde neler oldu? Seher İkbal yüzünden merdivenlerden düşer. İkbal’in gerçek yüzü ortaya çıkacak mı? İkbal’in acımasız hamlesiyle Seher’in merdivenlerden düşmesi, tüm konağı dehşete düşürür. Ama İkbal’in hesap edemediği bir gerçek vardır.


EMANET 176. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 176. bölüm fragmanı yayında! Seher hastaneye kaldırılıyor! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 176. bölüm fragmanı izle 10 mayıs emanet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.