Emanet 173. bölüm fragmanı izle

Emanet 173. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Seher ile Yaman karakterlerinin başrolünde olduğu ve hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisi bu akşam 172. son bölümü ekrana geldi. İzleyicinin yoğun ilgi gösterdiği Emanet dizisi reytinglerde de istediği başarıyı yakalamışa benziyor. Dizinin takipçileri 5 Mayıs Emanet 173. bölüm fragman izlemek için harekete geçti.

Emanet 173. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrol oynadığı Kanal 7 dizisi Emanet 5 Mayıs Çarşamba günü 173. bölümü ile ekrana gelecek. Yarınki fragman yayınlanmadan önce ilk detaylar da bu akşam izleyicinin karşısına çıkacak.

Buna göre Emanet dizisinde Yaman ile Seher'in arasındaki eriyen buzlar sonrası bu akşam onlara yeni bir plan hazırlanır. Kendilerine hazırlanan bu tehlikeli plandan habersiz Yaman ile Seher ne yapacak?

Emanet 172.Bölüm Fragmanı – 4 Mayıs Salı | Dizi Haber Dünyası

EMANET 173. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 173. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 173. bölüm fragmanı 5 mayıs emanet 173. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.