Emanet 171. bölüm fragmanı izle

Emanet 171. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen günlük dizisi Emanet bu akşam 170. bölümü ile haftanın finali yaptı. Yaman karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan'ın koronavirüse yakalandığı haberi gündeme bomba gibi düşerken dizinin takipçileri 3 Mayıs Emanet 171. bölüm fragman izlemek için harekete geçti.

3 Mayıs Emanet 171. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Son zamanların en çok izlenen dizilerinden olan Emanet birkaç haftadır yaşadığı reyting düşüşü sonrası toparlanma sürecine girdi. Yaman ile Seher'in arasındaki buzların erimesi ve izleyicinin tepkileri dizinin tekrar eski günlerine dönmesini sağladı. Yaman'ın Seher ile ilgili planları ve İkbal'i arama çabaları sonuç verecek mi?

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'dan kötü haber! Koronavirüse yakalandı

30 Nisan akşamı 170. son bölümü ile haftanın finalini yapacak olan Emanet dizisi 3 Mayıs Pazartesi akşamı Kanal 7 ekranlarında 171. yeni bölümü ile ekrana gelecek.

EMANET 171. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 171. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Kanal 7 3 mayıs emanet 171. bölüm fragmanı izle emanet 171. yeni bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.