Emanet 170. bölüm fragman izle | Haftanın finalinde neler var?

Emanet 170. bölüm fragman izlenmek için yayında. Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Emanet bu akşam 169. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin birkaç haftadır reytinglerde yaşadığı düşüş izleyicinin gözünden kaçmıyor. Ancak Yaman ile Seher'in yaşadıkları da merak ediliyor. İşte 30 Nisan Emanet 170. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

30 Nisan Emanet 170. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren harekete geçti. Yaman ile Seher karaketerlerinin yeni bir hayata başlama kararı alması izleyiciyi mutlu etti. İkili sonunda barıştı. Peki Emanet 170. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet dizisinde 30 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 170. bölüm haftanın son bölümü olacağı için özellikle çok merak ediliyor. Seher ve Yaman’ın hikayesinde yeni bölümde neler yaşanacağına kilitlenen izleyiciler, fragmanı da heyecanla bekliyor.

Emanet 169. bölüm fragmanı izle! KANAL 7 Emanet yeni bölüm fragmanı izle!  Emanet 168. bölüm izle - Haberler

EMANET 170. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 170. bölüm fragman izle | Haftanın finalinde neler var? ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 170. bölüm fragmanı izle 30 nisan emanet 170. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.