Emanet 169. bölüm fragmanı izle

Emanet 169. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisi bir süredir yaşadığı düşüşü telafi etmişe benziyor. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın rol aldığı Emanet 168. son bölümü 28 Nisan akşamı yayınlandı. Yaman'ın İkbal'i arama süreci Zuhal engeline rağmen devam ediyor.

29 Nisan Emanet 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal 7'de yayınlanan dizinin başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun rol alıyor. Dizinin 168. son bölümü sonrası izleyenler de yarınki Emanet 169. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinde Yaman için de Seher için de hiçbir şey kolay değil. Dizide İkbal ve Zuhal’in yaşadıkları da izleyicilerin ilgisini fazlasıyla çekiyor. Seher, köşe bucak aşktan kaçıyor. İzleyiciler de bu durumdan rahatsız olduklarını sosyal medya mesajlarıyla ortaya koyuyor.

 

“Her şeyin ait olduğu yerde en önemlisi” diyen Seher’in sözleri çok dikkat çekiciydi.

EMANET 169. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Emanet 169. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 169. bölüm fragmanı 29 Nisan emanet 169. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.