Emanet 163. bölüm fragmanı

Emanet 163. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 20 Nisan 2021 Salı akşamı Kanal 7 ekranlarında 162. son bölümü ekrana gelen Emanet dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta reytinglerde başarıyı yakalayan dizide bu hafta bir düşüş yaşandığı görülüyor. Yaman ile Seher'in hikayesine tutuklu kalan Emanet izleyicisi 21 Nisan Emanet 163. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet 20 Nisan akşamı 162. bölümü ile ekrana geldi. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrol oynadığı dizide dün akşam Gülderen Güler'in diziden ayrılması izleyici için şok etkisi yarattı. Yaman'ın Seher'den özül dilemesi ve ikilinin tekrar yakınlaşması bu bölümde de devam edecek gibi görüyor. Peki Emanet 163. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet 21 Nisan Çarşamba 163. bölüm fragmanı izle

EMANET 163. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 163. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler 7 Ocak emanet 163. bölüm fragmanı 21 nisan emanet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.