Emanet 161. bölüm fragmanı

Emanet 161. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 16 Nisan Cuma akşamı Kanal 7'de yayınlanan 160. son bölüm sonrası Emanet izleyenleri Pazartesi günkü bölümü merak etmeye başladı. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceylan'ın rol aldığı 19 Nisan Emanet 161. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bölüm sonrasını beklemeye başladı.

Emanet 161. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bugünden itiaberen araştırmalara başladı. Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet bu akşam 160. son bölümü ile ekrana geldi. Seher'in tüm olanlar karşısında ne yapacağını bilemez halde olması ve Yaman'ın da kendini affettirecek yolları araması sonrası izleyici de artık bu ikilinin rahatlamasını ve yakınlaşmasını bekliyor. Peki 19 Nisan Emanet 161. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden bu yana birçok büyük bütçeli diziyi geride bırakmayı başaran Emanet dizisi en son geçtiğimiz Pazartesi günü tüm kişiler kategorisinde Sefirin Kızı, Payitaht Abdülhamid gibi dizileri geride bıraktı. Reytinglerde yakalanan bu başarının ardından tabi ki Seher ile Yaman'ın aşkları en birincil etken. Senaryoda yapılan değişiklikler ve Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceylan'ın performansları da Emanet dizisini başarılı kılan diper öğeler. 

EMANET 161. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Emanet 161. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 161. bölüm fragmanı emanet 19 nisan yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.