Emanet 160. bölüm fragmanı

Emanet 160. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Emanet bir haftayı daha geride bırakıyor. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceylan'ın rol aldığı Emanet bu akşam 159. son bölümü ile ekrana geldi. Dizide Seher ile Yaman'ın hikayesine tutuklu kalanlar yarın haftanın son gününde 16 Nisan Emanet 160. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Emanet 160. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren harekete geçti. Sosyal medyada çok konuşulan ve aldığı reytinglerle de yüzleri güldüren dizi Emanet bu haftayı da geride bırakmak üzere. 15 Nisan akşamı 159. son bölümü ile ekrana gelecek olan dizide büyük heyecan yaşnıyor. Peki 16 Nisan Emanet 160. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EMANET 160. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yaman ile Seher arasında kimi zaman gerilim de yaşansa izleyiciler bu ilişkinin nereye varacağı konusunda meraklı. 159. bölümde Seher öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşıyor. Ancak bundan sonra Seher'in ne yapacağı konusu önemli.

Emanet 159.Bölüm Fragmanı – 15 Nisan Perşembe | Dizi Haber Dünyası

Yaman ise Seher'in bu yıkım içindeyken yaptığı hatanın ağırlığı altında eziliyor. İşte Emanet 160. bölüm fragmanı detaylar...

Emanet 160. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 160. bölüm fragmanı emanet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.