Emanet 159. bölüm fragmanı

Emanet 159. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet bu akşam 158. son bölümü ile ekrana geldi. Reytinglerde birçok önemli diziyi geride bırakan Emanet dizisinde Yaman ile Seher'in hikayesine devam ediliyor. Peki 15 Nisan Emanetn 159. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet 159. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren araştırmalara başladı. Halil İbrahim Ceylan ve Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Emanet dizisinde bu akşam Yaman kendini affettirebilmek adına Seher'e yakınlaşmaya devam eder ancak Seher bu duruma anlama verememektedir. Peki 15 Nisan Emanet 159. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yaman'ın sırrı ortaya çıktı. Seher, Yaman'ın kendisine neden kötü davrandığını sonunda öğrendi. Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet birçok büyük bütçeli diziyi reytinglerde geride bırakmaya devam ediyor. Peki Emanet 159. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet 15 Nisan Perşembe 159. bölüm fragmanı izle!

EMANET 159. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 159. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 159. bölüm fragmanı 15 nisan emanet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.