Emanet 157. bölüm fragmanı!

Emanet 157. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Emanet bu akşam 156. son bölüm ile ekrana geldi. Seher ile Yaman'ın aşkını konu alan dizinin son bölümünde Yaman'ın hatasını anlaması ve Seher'e olan ilgisi çok konuşuldu. Peki 13 Nisan Emanet 157. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet 157. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşam yayınlanan bölüm sonrası harekete geçti. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceylan'ın başrol oynadığı Emanet dizisi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Bu akşam ekrana gelen 156. son bölüm sonrası ise merak edilen konu Emanet 157. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet 156. Bölüm Fragmanı (12 Nisan Pazartesi)

Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet son bölümde Yaman'ın hatalarını anlayıp Seher'e karşı tavırlarında yaşanan değişiklik damga vurmuştur. İzleyiciyi de memnun eden bu gelişme sonrası dizide neler yaşanacak? 13 Nisan Emanet yeni bölüm fragmanında neler var?

Seher'i kazanmak için artık her şeyi yapmaya hazırlanan Yaman, bu konuda çok istekli. Peki Seher bu konuda Yaman'a cevap verecek mi? Her şey yeni bölümde ortaya çıkıyor.

EMANET 157. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 157. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 157. bölüm fragmanı emanet 13 nisan yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.