Emanet 152. bölüm fragmanı!

Emanet 152. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 5 Nisan 2021 akşamı 151. son bölümü ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Seher'in pasaport çıkartığını öğrenen İkbal acımasız bir plana imza atıyor. Tabi Seher'in bu plandan haberi yoktur. Emanet 6 Nisan 152. bölüm fragmanı izlemek isteyenler için hazırladık.

Emanet 152. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu, bu akşam yayınlanan yeni bölüm sonrası araştırılmaya başlandı. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisi Seher ile Yaman'ın hikayesini konu alıyor. Bu akşamki bölümde Seher'in pasaport çıkarması dikkatlerden kaçmazken İkbal'in kurduğu plan amacına ulaşacak mı merak ediliyor. Emanet 152. bölüm fragmanı izlemek için de takipçilerin araştırması başladı.

EMANET 152. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Emanet 152. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 152. bölüm fragmanı emanet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.