Emanet 138. bölüm fragmanı izle!

Emanet 138. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet'in son bölümü bu akşam izlendi. 17 Mart Çarşamba günü yayınlanacak Emanet yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Emanet 138. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet 138. bölüm fragmanı izle linki araştırılmaya başlandı. Seher ile Yaman'ın yaşadığı aşk üzerine kurulu olan Emanet Kanal 7'de günlük olarak yayınlanıyor. Bu akşam yayınlanan son bölüm sonrası dizinin izleyenleri Emanet 138. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Peki Emanet 17 Mart yarınki fragman yayınlandı mı?

Emanet gerek oyuncu kadrosu gerekse hikayesiyle izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Dizinin reyting sonuçlarına bakılırsa da bu durum doğrulanıyor. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceylan'ın başrol oynadığı Emanet yeni bölümleriyle hafta içi her gün Kanal 7'de.

Emanet 137.Bölüm Fragmanı – 16 Mart Salı | Dizi Haber Dünyası Emanet 137.Bölüm  Fragmanı - 16 Mart Salı

 EMANET 138. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 138. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 138. bölüm fragmanı emanet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.