Emanet 137. bölüm fragmanı izle!

Emanet 137. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Emanet 136. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Dizinin takipçileri, Halil İbrahim Ceylan ve Sıla Türkoğlu'nun başrol oynadığı Emanet 137. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Emanet 137. bölüm fragmanı izle linki her yer araştırılmaya başlandı. Seher ile Yaman'ın aşkının akibetini merak edenler 15 Mart Pazartesi yayınlanan Emanet son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı arayışına girdi. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta sonu dizinin yayından kaldırılacağı dedikoduları çıkmış kanal yönetiminden de konuyla ilgili jet hızıyla bir açıklama yapılmıştı. Buna göre Emanet dizisi yoluna doludizgin devam ediyor.

Emanet bu akşam 136. bölümü ile ekrana geldi. İzleyicisinin oldukça ilgisini çeken hikayesiyle reyting sonuçlarında da üst sıralarda kendine yer bulmaya devam ediyor.

Emanet 136.Bölüm Fragmanı - 15 Mart Pazartesi


EMANET 137. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 137. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler 7 Ağustos Kanal 7 emanet 137. bölüm fragmanı emanet 16 mart fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.