Emanet 127. bölüm fragmanı izle!

Emanet 127. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Emanet dizisi 2 Mart 127. bölüm fragmanı dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Hikayesi ile dikkat çeken bir yapım olan Emanet yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Emanet 127. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Hayranları tarafından bazen hikayesi ile eleştirilen ve Seher ile Yaman'ın artık birbirilerine açılması gerektiğini düşünen izleyiciler, Emanet 127. bölüm fragmanı izlemek için araştırmalarına da hız verdi. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

127. Bölümünde, Zuhal’in getirip Yaman’ın önüne bıraktığı bombanın, Yaman Kırımlı ve Seher arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyeceği sorusu dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak. Ses kaydını dinleyen ve dünyası yıkılan Yaman Kırımlı uzun süre ortadan kaybolacak. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Yaman, kendisini ormanlara vuracak. Öfkesini boşluğa bağırarak çıkaran Yaman’ın kulaklarında Seher’in ses kaydındaki sözleri çınlayacak. Selim’i sevdiğini söyleyen Seher’in sesi, Yaman’ı öfkeden deliye döndürecek. Zuhal’in ve İkbal’in planı bu kez büyük bir karmaşaya yol açacak. Yaman Kırımlı, Seher ile yüzleşmek için harekete geçecek. İkilinin ne konuşacağı ise dizinin 127. Bölümünde ortaya çıkacak.

EMANET 127. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Emanet 127. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet 127. bölüm fragmanı emanet 127. yeni fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.