Emanet 122. bölüm fragmanı izle!

Emanet 122. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 22 Şubat Pazartesi akşamı KANAL 7'de yayınlanan son bölüm sonrası Emanet 122. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine kavuşan Emanet bu akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümü sonrası Emanet 122. bölüm fragmanı izlemek isteyenler, internet ve sosyal medyada araştırmalara başladı. Peki Emanet yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EMANET 122. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EMANET 121. BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf'u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman'ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Emanet 122. bölüm fragmanı izle!

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman... İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK... Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.

Emanet 122. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Kanal 7 emanet yeni bölüm fragmanı emanet 122. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.