Elvis Presley'in torunu intihar etti!

Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley'in oğlu Benjamin intihar etti. 27 yaşındaki Benjamin'in silahla kendini vurduğu açıklandı.

Dünyanın en çok tanınan sanatçılarından biri olan Elvis Presley’in torunu Benjamin Keough evinde ölü bulundu. 1977 yılında yaşamını yitiren Presley’in kızı Lisa Marie Presley’in oğlu olan Keough’nun bir tabanca ile intihar ettiği açıklandı.

"GÜÇLÜ KALMAYA ÇALIŞIYOR"

Polis ekipleri, olay yerine vardıklarında Keough'in vücudunda ateşli silahla yaralanma olduğunu ve olay yerinde hayatını kaybettiğini bildirdi.

27 yaşındaki Keough’nun ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken annesinin sözcüsü bir açıklama yaptı: “Lisa Marie Presley tamamen yıkıldı fakat 11 yaşındaki ikizleri ve en büyük kızı Riley için güçlü kalmaya çalışıyor. Benjamin’i çok seviyordu ve onu hayatının aşkı olarak görüyordu” ifadesi kullanıldı.

ELVIS PRESLEY İLE BENZERLİĞİ

51 yaşındaki Lisa Marie, daha önce oğlunun babası Elvis ile benzerliğinden söz etmiş, bu durumu 'esrarengiz' olarak nitelendirmişti.

 Elvis Presley'in torunu intihar etti!

Marie, "Ben Elvis'e çok benziyor. Herkes onunla fotoğraf çektirmek istiyordu." ifadelerini kullanmıştı.

DEDESİNİN YOLUNDAN GİTTİ

Dedesi gibi müzik kariyerinde ilerlemeyi tercih eden Benjamin Keough, 2009 yılında müzik şirketi Universal Records ile 5 milyon dolarlık anlaşma imzaladı.

Bununla birlikte Keough, herhangi bir albümü piyasaya sürmedi.

Ünlü pop şarkıcısı Michael Jackson ile 18 ay evli kalan Lisa Marie'nin, bu birliktelikten çocuğu olmamıştı.

Elvis Presley'in torunu intihar etti! - Resim : 2

Elvis Presley'in torunu intihar etti! ile ilgili etiketler Amerika intihar ABD elvis presley Kaliforniya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.