Eltisine kızdı, yeğenini öldürüp kanını içti!

Hindistan'da eşiyle kavga ettikten sonra sinirini alamayan, daha sonra da eltisine kızan bir kadın 6 yaşındaki yeğeninin boğazını kesip kanını içti.

Hindistan'da 6 yaşındaki yeğenini, dört yaşındaki kız kardeşinin gözü önünde öldüren kadın gözaltına alındı.

30 yaşındaki cani kadın Vamthala Rasmo'nun cinayeti, küçük çocuğun annesiyle yaşadığı bir tartışmadan sonra işlediği tahmin ediliyor.

Eltisine kızdı, yeğenini öldürüp kanını içti!

İddiaya göre Rasmo, eşiyle kavga ettikten sonra soluğu kayınbiraderinin evinde aldı. Ancak sinirden kıpkırmızı olan kadın aradığı teselliyi bu evde bulamadı çünkü eltisi kadına eve dönmesini öğütledi.

YEĞENİNİ ÖLDÜRÜP KANINI İÇTİ

Bunun üzerine daha da sinirlenen kadın eltisini ölümle tehdit ederek evden ayrıldı. İki yeğenini kaçıran kadın çocuklardan büyük olanının boğazını keserek kanını içti.

Eltisine kızdı, yeğenini öldürüp kanını içti! - Resim : 2

Olay yerinden kaçan küçük çocuk köye dönerek şahit olduklarını anlattı! Köylüler vahşet noktasına ulaştığında her şey için çok geç olmuştu! Küçük çocuğun cesedine ulaşan köylüler gözü dönmüş kadını ağaca bağladı. Öte yandan köylüler polise verdikleri ifadede kadını küçük çocuğun kanını emerken gördüklerini iddia etti.

Kadın gözaltına alınırken olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Eltisine kızdı, yeğenini öldürüp kanını içti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.