Eltilerin Savaşı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Eltilerin Savaşı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Güpse Özay'ın yazdığı ve oynadığı Eltilerin Savaşı filmi geçtiğimiz günlerde Netflix'te yayına girdi. Çok merak edilen Eltilerin Savaşı filmi konusu nedir?

Güpse Özay'ın yazıp oynadığı Eltilerin Savaşı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? 1 Şubat 2020'de sinemalarda izyeyicileri ile buluşan Eltilerin Savaşı filmi geçtiğimiz günlerde Netflix'te bekleyenleri ile buluştu. 

Eltilerin Savaşı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

ELTİLERİN SAVAŞI KONUSU NEDİR?

Eltilerin Savaşı, iki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmelere, bitmek bilmeyen rekabete odaklanıyor. Gizem ve Sultan elti olan iki genç kadındır. İkili arasında yaşanan ufak atışmalar bir süre sonra yerini tatlı bir rekabete bırakır. Birbirlerinin yaptıklarından geri kalmayan eltiler, kendilerini eğlenceli bir savaşın içinde bulur.

Eltilerin Savaşı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 2

Kardeş olan Selim ve Fatih de bir süre sonra eşleri arasında yaşanan bu rekabet rüzgarına kapılır. Sosyal medyaya düşkünlükleri ile bilinen Gizem ve Sultan’ın evlilik hayatlarına odaklanılan filmde, iki eltinin yarış içindeyken Selim ve Fatih’i nasıl etkiledikleri de gözler önüne seriliyor. Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay'ın oturduğu filmin senaryosunu, başrolde de yer alan Gupse Özay kaleme alıyor. Filmin kadrosunda Özay'a, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu eşlik ediyor.

Eltilerin Savaşı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? - Resim : 3

ELTİLERİN SAVAŞI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yayın Tarihi: 1 Şubat 2020 
Süre: 1s 53dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Onur Bilgetay
Oyuncular: Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ
Ülke: Türkiye

Eltilerin Savaşı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Gupse Özay film Netflix Eltilerin savaşı merve dizdar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.