Elon Musk'tan tuhaf çıkış: Tesla'nın patronu olmaktan nefret ediyorum

SpaceX ve Tesla şirketlerinin CEO'su Elon Musk'tan şaşırtan bir açıklama geldi.Tesla şirketinin patronu olmaktan nefret ettiği söyleyen Musk "Vaktimi tasarım ve mühendislik yaparak geçirmeyi tercih ederdim." dedi.

Tesla'nın milyarder kurucusu, şirketin yönetim kurulu üyelerine bir güneş paneli firmasını satın almaları için baskı yapmakla suçlandığı davanın ilk duruşmasında konuştu.

Musk, "Tesla'nın patronu olmaktan oldukça nefret ediyorum; vaktimi tasarım ve mühendislik yaparak geçirmeyi tercih ederdim." ifadesini kullandı.

Davacıların avukatının, Musk'ın liderlik anlayışını eleştiren bir video göstermesi üzerine Musk, "Hiçbir şeyin patronu olmak istemiyorum." dedi ve Tesla'nın patronu olmaktan nefret ettiğini vurguladı.

HİSSEDARLAR SATIN ALMADAN DOLAYI ŞİKAYETÇİ

Tesla hissedarları, parası tükenmek üzere olan SolarCity güneş firmasının satın alınmasıyla şirketin kaynaklarının boşa harcandığını iddia ediyor. Söz konusu anlaşma yapıldığı sırada Musk, hem Tesla'nın hem de kuzenleri tarafından kurulan güneş paneli şirketinin yüzde 22'lik hisselerine sahipti. Musk, söz konusu hisselerden herhangi bir kazanç elde etmediğini vurguladı.

Elon Musk'tan tuhaf çıkış: Tesla'nın patronu olmaktan nefret ediyorum ile ilgili etiketler Tesla elon musk spacex
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.