Elon Musk'ın oğlu bağları tamamen koparıyor! Kimlik değiştirmek için başvuru yaptı

Geçtiğimiz günlerde oğlunun cinsiyet ve soyadı değiştirmesiyle gündeme oturan Elon Musk'ın oğlu, kimlik değiştirmek için başvuru yaptı

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın oğlu Xavier Alexander Musk, babası ile "Babamla bir ilişkim kalsın istemiyorum" sözlerini kullanmıştı. Babası ile arası uyuşmayan Xavier Alexander Musk, babası ile bağları koparacak adımı attı.

Elon Musk'ın oğlu bağları tamamen koparıyor! Kimlik değiştirmek için başvuru yaptı

Babası ile hiçbir bağı kalmasını istemeyen genç Musk, kimlik değiştirmek için başvuru yaptı. Çocukları arasında en ünlüsü aynı zamanda en büyüğü de olan Xavier Alexiander Musk, ismini Jenna Wilson olarak değiştirmişti. Şimdi de kimlik üzerindeki cinsiyetinin de erkekten kadına çevrilmesi yönünde başvuruda bulundu.

Bu gelişme üzerine bir açıklama yapan Elon Musk, çocuğu ile arasının bozulmasının nedeni olarak okullarda verilen eğitimi gördüğünü söyledi. Musk’a göre okullar zenginleri şeytanlaştıran bir anlayışa sahip ve çocuğu ile arasının bozulmasının arkasında yatan asıl sebep de bu. Ünlü milyarder açıklamasının sonunda diğer çocuklarıyla arasında herhangi bir sorun bulunmadığını da belirtti.

Elon Musk'ın oğlu bağları tamamen koparıyor! Kimlik değiştirmek için başvuru yaptı ile ilgili etiketler elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.