Elon Musk'ın 1 Nisan şakası tüm dünyayı şoke etti!

Tesla'nın kurucusu Elon Musk, son dönemde Tesla'nın iflas edeceği yönünde çıkan iddialarla sosyal medya hesabından yaptığı 1 Nidan şakasıyla dalga geçti.

Elon Musk ilk Tweet'inde birkaç saat içerisinde önemli haberler paylaşacağını söyleyerek büyük bir merak yarattı. Daha sonra 'Tesla 1 Nisan 2018 tarihi itibariyle iflas etti' yazan Musk, devamında şu ifadeleri kullandı:

"Paskalya Yumurtası satışı da dahil olmak üzere gerçekleştirdiğimiz yoğun sermaye toplama çabalarına rağmen Tesla'nın tamamen iflas ettiği üzüntüyle duyuruyoruz. Öyle iflas ettik ki, inanamazsınız. Çok sayıda iflas safhası var ve eleştirmenlerin haklı olarak işaret ettiği gibi, Tesla bunların hepsine uyuyor."

KARTONA İFLAS YAZIP PAYLAŞTI

Elinde 'Bankwupt' (Bankrupt: İflas) yazan bir kartonla fotoğrafını da paylaşan Musk, "Elon, "Teslaquilla" şişeleri ile çevrelenmiş halde bir adet Tesla Model 3 aracının önünde yanaklarında kuruyan gözyaşı izleriyle kendinden geçmiş halde bulundu. Mutlu yeni aylar!" diye yazdı.

DZurrX-U0AAUthg

Elon Musk'ın 1 Nisan şakası tüm dünyayı şoke etti! ile ilgili etiketler iflas Tesla Twitter elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.