Elon Musk'dan Trump'a 'Trampet'li gönderme

Twitter'ı satın alan Elon Musk, Donald Trump'ın kendi sosyal ağı olan Truth Social isimli uygulamanın adı için yeni bir öneride bulundu. Musk, uygulama adının 'Trumpet' olmasını önerdi.

Amerikalı milyarder Elon Musk, eski ABD Başkanı Trump'ın tüm sosyal medya platformlarındaki hesaplarının askıya alınması sonrasında bşlattığı Truth Social adlı projesiyle alay etti. Musk, platformun isminin 'Trumpet' olmasını önerdi.

MUSK'DAN YENİ İSİM ÖNERİSİ

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın AppStore'da en çok indirilen uygulama olan Truth Social platformu için yeni bir isim önerdi.

Apple Store'un 'En İyi Listeler' listesinde ilk sırayı alan Truth Social'ı gösteren bir ekran görüntüsü paylaşan Musk, platformun adının İngilizcede 'trompet' anlamına gelen 'Trumpet' olarak değiştirilmesini önerdi.

 KENDİ SOSYAL AĞINI KURMUŞTU

Daha önce Musk, "Truth Social var çünkü Twitter ifade özgürlüğünü sansürledi" açıklamasında bulunmuştu.

Geçen yıl ocak ayında yaşanan Kongre baskınının ardından Facebook, Twitter ve diğer internet platformları, Trump'ın hesaplarını kapatmıştı. Trump ise ardından, Truth Social adlı kendi sosyal medya platformunu başlattı.

Elon Musk'dan Trump'a 'Trampet'li gönderme ile ilgili etiketler Donald Trump elon musk Truth Social
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.