Elon Musk’a taciz suçlaması: Özel jette yaşananlar ortaya çıktı

Twitter’ı satın alıp almayacağı tartışması süren Elon Musk’a yönelik taciz suçlaması ortalığı karıştırdı. Habertürk yazarı Oray Eğin, güvenilir haber sitesi Business Insider’ın tacizin ayrıntılarını ortaya çıkardığını yazdı.

“Geçmişi her iktidar sahibi erkeğin peşini bir gün yakalayacak herhalde.” diyen Eğin, dünyanın en zengin insanı Elon Musk’a yöneltilen taciz suçlamasının 2018’de yaşandığını yazdı.

Taciz iddiasının bir sosyal medya yalanı olmadığını, aksine güvenilir Business Insider sitesinin mağdurun yakın arkadaşıyla konuşarak yaptığı bir haber olduğunu belirten Eğin, “Bugüne kadar #MeToo hareketi pek çok güçlü erkeği devirdi ama iş ilk kez Elon Musk’a uzanıyor. Üstelik bu olayı kapatması için uçuş görevlisi kadına 250 bin dolar verildiği ve konuşmaması için özel sözleşme yapıldığı da ortaya çıktı. Musk olayın anlatıldığı gibi olmadığını iddia ediyor, ama ne şirketten ne de kendisinden karşı bir açıklama var. Onun yerine suçüstü yakalanan pek çok erkek gibi kendisine komplo düzenlendiğini iddia ediyor.” İfadelerini kullandı.

ÇOK DETAYLI SUÇLAMA

Haberde geçen iddiaların çok ayrıntılı olduğunu aktaran Oray Eğin, “SpaceX’in özel uçağında Londra’ya giderken Elon Musk uçuş görevlisinden kendisine masaj yapmasını istiyor. Uçağın ayrı bir bölmesine geçip hazırlanıyor. Kadın içeriye girdiğinde Elon Musk’ı üzerinde sadece bir havluyla buluyor. Normalde de masaj çıplak yaptırılır, burada şaşılacak bir durum yok. Ama Elon Musk daha masaj başlamadan cinsel organını kadına gösteriyor, uçuş görevlisini isteği dışında elliyor, hatta onunla birlikte olması karşılığında at armağan edeceğini söylüyor.
Uçuş görevlisi teklifini reddettikten sonra çalışma saatleri azalıyor, bir süre sonra da iş bulamıyor. İnsan kaynaklarına şikayette bulunduğunda da 250 bin dolara konu kapatılıyor.” dedi.

Elon Musk’a taciz suçlaması: Özel jette yaşananlar ortaya çıktı ile ilgili etiketler elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.