Elon Musk uzaya Tesla otomobil gönderdi! /VİDEO

SpaceX şirketinin kurucusu Elon Musk'ın girişimiyle yapılan dünyanın en güçlü roketi Falcon Heavy, Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Üssü'nden uzaya fırlatıldı. Rekor fırlatılışın en ilginç yanı ise uzaya gönderilen Tesla model otomobil oldu.

İnsanoğlunun Mars hayali için dev bir adım atıldı. Elon Musk'ın şirketi SpaceX'in Falcon Heavy roketi Mars yolculuğu için uzaya fırlatıldı.

Tesla'nin üst düzey yöneticisi ve SpaceX’in kurucusu milyarder iş adamı Elon Musk'a ait Falcon Heavy füzesi, Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Merkezi'nden sorunsuz bir şekilde fırlatıldı.

-R-JKRINuE2cukZPK_LUcA

Rekor fırlatılışın en ilginç yanı ise uzaya gönderilen Tesla model otomobildi. Zira SpaceX şirketinin ürettiği Falcon Heavy isimli roket, ayrıca Musk'ın Tesla spor arabasını da uzaya taşıdı.

OTOMOBİLİ 'SPACE MAN' SÜRDÜ

Kırmızı spor arabanın sürücü koltuğuna astronot giysileri giyen cansız bir manken oturdu. 'Space man' adı verilen bu manken kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Elon Musk uzaya Tesla otomobil gönderdi! /VİDEO ile ilgili etiketler Tesla elon musk tesla otomobil falcon heacy space man
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.