Elon Musk, Twitter'ı terk etti

Kripto paralar hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen SpaceX ve Tesla şirketlerinin kurucusu Elon Musk, bir süre Twitter'dan uzak kalacağını açıkladı.

SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Twitter’a bir süre ara vereceğini duyurdu.

Yine Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Twitter’ı bir süreliğine bırakıyorum” diyen Musk, yaptığı paylaşımlarla kripto para piyasasında ciddi bir etki yaratmıştı.

PAYLAŞIMINDAN SONRA BITCOIN TAVAN YAPTI

Musk Clubhouse'da, "Bitcoin'i 8 yıl önce almalıydım partiye geç kaldım" demişti. Bitcoin'in iyi bir şey olduğunu ve destekçisi olduğunu belirten Musk, "Dogecoin'in küresel bir para olması eğlenceli olurdu” diye eklemişti.

Musk’ın Twitter profil açıklamasına geçen hafta Bitcoin etiketi ve emojisi koymasından sonra kripto para birimi yüzde 10 yükselişle 36 bin doların üzerine çıkmıştı.

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin Londra işlemlerinde anlık olarak yüzde 15 yükseliş kaydetmişti.

BAHSETTİĞİ ŞEYİN FİYATI UÇUYOR

Cuma günü erken saatlerdeyse Musk, Twitter’da paylaştığı ve bir köpeğin kapağında olduğu “Dogue” dergisiyle Dogecoin rallisinin de fitilini ateşlemişti.

En başta bir şaka olarak yaratılan Dogecoin son cuma günü yüzde 300 artış gösterdi.

Elon Musk, Twitter'ı terk etti ile ilgili etiketler Twitter Bitcoin elon musk yatırım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.