Elon Musk, Twitter Blue süresini erteledi

Milyarder isim Elon Musk, çıkmaza girdi. Twitter Blue ekibinin de işten ayrılması ile Twitter Blue aboneliğinin süresi uzatıldı. Peki süreç nasıl olacak? İşte detaylar...

Twitter'da mavi tik işaretine sahip olmak ve diğer avantajlarından yararlanabilmek için kullanıcılar, Blue aboneliğine başvurmaya başladı. Twitter Blue özelliğini devreye sokan ve fiyatlarını geçtiğimiz günlerde açıklayan Elon Musk, sert kayaya çarptı. 

Elon Musk, Twitter Blue süresini erteledi

Milyarder isim Twitter'ı satın aldıktan sonra işçilere zor anlar yaşatan Musk, çok çalışanı olduğunu vurgulayarak, çalışanlarının çoğunu işten çıkarmıştı. Neredeyse şirketin yüzde 75'ini kovan Elon Musk, işleri düşündüğü gibi gitmeyince yeniden işe alımlara başladı. Twitter Blue hizmetinde de aynı durumu yaşayan Musk, Blue abonelik süresini erteledi. 

Twitter Blue aboneliği, kullanıcılara bazı fırsatlardan yararlanmasını sağlarken, mavi tik işaretini de kullanıcılarının hizmetine sunuyordu. 29 Kasım'da başlatılması planlanan hizmetin süresü Musk tarafından süresiz uzatıldı. 

Twitter Blue çekirdek ekibi de şirketi terk edince işler karıştı. Bu sebeple süresi uzatılan Blue aboneliği bu yılı kapatıldığı düşünülüyor. Önümüzdeki günlerde alınacak kararlar merak konusu oldu. 

 

Elon Musk, Twitter Blue süresini erteledi ile ilgili etiketler Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.