Elon Musk parfüm işine girdi

Elon Musk, "Burnt Hair" adıyla yanmış saç kokusunu piyasaya sürdü. 100 dolarlık yeni parfüm şu ana kadar 10 bin adet satıldı.

İbrahim Acar
İbrahim Acar

İBRAHİM AÇAR

 

SpaceX, Tesla ve Hyperloop projelerini yaratan ünlü iş insanı Elon Musk, bu kez parfüm işine girdi. Parfümün adını Burnt Hair (Yanmış Saç) olarak ilan eden Elon Musk, parfümü Doge coin ile de satın alınabileceğini yazdı.

Elon Musk parfüm işine girdi

3 gün önce Twitter’dan ürünün tanıtımını yapan Musk, bugün attığı twitte parfümün satışa çıktığı bir günlük sürede 10 bin adet sattığını yazdı. Musk’ın şirketi Boring Company’nin internet sitesinde tanıtımı yapılan Burnt Hair parfümüyle ilgili atılan twit 60 binin üzerinde yorum ve 90 binin üzerinde de beğeni aldı 108 milyondan fazla takipçisi olan Elon Musk, Twitter adresindeki meslek bilgisini ise parfüm satıcısı olarak belirtti.

Elon Musk parfüm işine girdi - Resim : 2

Elon Musk parfüm işine girdi ile ilgili etiketler Tesla parfüm spacex elon musk Burnt Hair
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.