Elon Musk kendini Mars'ın imparatoru ilan etti!

Güney Afrikalı milyarder iş adamı Elon Musk Mars'a şehir kurmaktan bahsederken Twitter bio kısmına "İmperator of Mars" yani Mars'ın imparatoru yazdı.

Dünya borsalarını yerinden oynatan Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucusu milyarder iş adamı Elon Musk son olarak Mars projesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Mars'a 1 milyon insan gönderme hedefinde olan Musk Twitter'da bio kısmına "İmperator of Mars" yani Mars'ın imparatoru yazarak bu konudaki iddiasını ortaya koydu.

Elon Musk kendini Mars'ın imparatoru ilan etti!

MARS'TA KOLONİ KURMAK İSTİYOR

Mars konusunda ısrarlı olan Elon Musk 2050 yılına kadar Kızıl Gezegen’e 1 milyon insan göndermek istiyor. Mars’ta kurulacak koloninin kendi kendine yetebilir olması gerektiğini söylerken insanlığın dünya üzerindeki yaşamının süper yanardağ, gök taşı çarpması ya da devasa bir savaşla tehlike altına girebileceğini savundu. Musk, eğer 3. Dünya Savaşı patlak verirse Mars’a sürdürülebilir bir şehir kurma şansının çok azalacağını aktardı.

3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKARSA?

Musk, “Eğer Dünya’dan herhangi bir malzeme gelmezse Mars’taki yaşam ne olacak? 3. Dünya Savaşı’ndan önce ya da sonra Mars’ta kendi kendine yetebilen bir şehir yaratabilecek miyiz? Umarım böyle bir savaş asla olmaz. Ancak böyle bir şehir kurmak istiyorsak bunu savaştan önce denemeliyiz” dedi.

Elon Musk kendini Mars'ın imparatoru ilan etti! ile ilgili etiketler Mars Tesla uzay Amerika elon musk marsın imparatoru
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.