Elon Musk harekete geçti: Twitter paralı mı oluyor?

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, yeni adımlar için harekete geçti... Musk'ın önümüzdeki günlerde Twitter'ı paralı hale getireceği konuşuluyor.

Twitter'ı ani bir kararla satın alarak dünya gündeminde yer edinen Elon Musk, yeni değişiklikler yapmaya başladı. 

İddiaya göre Twitter'ın önümüzdeki aylarda paralı olması bekleniyor.

BAZI ÖZELLİKLER PARALI OLACAK

Twitter'ın ne gibi değişiklere maruz kalacağını zaman gösterecek. Ancak Elon Musk, platformun düşük kâr marjını yeniden yükseltmek için bazı planlar yapıyor.

Maliyetleri düşürmek için Twitter yöneticilerinin ve yönetim kurulunun maaşlarını kesmeyi ve bazı çalışanları işten çıkarmayı düşünen Musk, aynı zamanda platformdaki bazı özellikleri paralı yapmak istiyor.

YERLEŞTİRİLEN TWEET'LER ÜCRETLİ OLABİLİR

Elon Musk, doğrulanmış Twitter hesaplarından tweet yerleştirmek veya alıntı yapmak için üçüncü taraf web sitelerinden ücret almayı düşünüyor.

Bu sayede Musk, önemli bilgiler içeren veya viral hale gelen tweet'lerden para kazanmanın yeni bir yolunu bulmuş olacak.

Twitter'da herhangi bir sansür olmadan özgürce konuşmak, Elon Musk'ın nihai hedefi. Musk, herkesin Twitter'da sansüre veya engellemeye maruz kalmadan söylemek istediklerini söyleyebilmesi gerektiğine inanıyor.

 

Elon Musk harekete geçti: Twitter paralı mı oluyor? ile ilgili etiketler Twitter elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.