Elon Musk futbolseverleri ayağa kaldırdı: Manchester United'ı satın mı alıyor?

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, yine Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla olay oldu. Musk, son yıllarda kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen dev İngiliz futbol kulübü Manchester United'ı satın alacağını söyledi. Fakat futbolseverlerin heyecanı fazla sürmedi...

Her dediği olay olan dünyanın en zengin insanı Elon Musk, attığı bir tweette "Manchester United'ı satın alıyorum. Rica ederim" dedi ve bir anda tüm futbolseverleri ayağa kaldırdı.

Elon Musk, şu anda 270 milyar dolarlık servet ile dünyanın en zengini konumunda ve attığı her tweet, attığı her adım ayrı bir gündem oluşturuyor. Başarılı iş adamı, Twitter'dan yaptığı paylaşımda İngiliz kulübü Manchester United'ı satın alacağını söyledi ve bir anda sosyal medya yıkıldı.

İlk başta siyasi bir tweet dizisine başlayacağı düşünülen paylaşımda Musk ilk olarak, "Açıkçası, Cumhuriyetçi Parti'nin sol yarısını ve Demokrat Parti'nin sağ yarısını destekliyorum!" sözlerini paylaştı. Daha sonra ise konu bir anda son yıllarda kötü gidişine dur diyemeyen İngiliz futbol kulübü Manchester United'a geldi. Musk bir sonraki tweetinde "Ayrıca Manchester United'ı satın alıyorum, rica ederim" dedi. Fakat bu sözlerin aslında bir şaka olduğu ortaya çıktı.

Elon Musk futbolseverleri ayağa kaldırdı: Manchester United'ı satın mı alıyor? ile ilgili etiketler Manchester United elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.