Elon Musk Bill Gates Twitter hesapları hacklendi mi?

Elon Musk ile Bill Gates'in Twitter hesaplarının hacklendiği ve hesaplar üzerinden atılan tweetlerde Bitcoin dağıtıacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Son dakika gelişmesine göre Bill Gates ile Elon Musk'ın Twitter hesaplarının hacklendiği ortaya çıktı. Hesaplar üzerinden atılan tweetlerde Bitcoin ödemesi yapılacağı belirtildi.

Elon Musk ve Bill Gates'in Twitter hesaplarının hacklendiği ifade edildi. Elon Musk sayfası üzerinden atılan tweette paylaşılan cüzdanlara yapılacak olan bitcoin transferi sonrasında iki katı bitcoinin geri ödeneceği ifade edildi.

Ancak atılan tweetlerin daha sonrasında silindiği ortaya çıktı. Bunun sadece aldatmaca bir oyun olduğu belirlendi. Atılan tweetler üzerinden de bitcoin cüzdanı paylaşıldı. Paylaşılan bitcoin cüzdanına transfer yapan cüzdanlara iki katı olarak geri ödeme yapılacağı belirtilirken yaşanan olay büyük bir ses getirdi.

Elon Musk

Bill Gates

 

Elon Musk Bill Gates Twitter hesapları hacklendi mi? ile ilgili etiketler Twitter elon musk bill gates hack
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.