Elon Musk, Amber Heard ve Cara Delevingne üçlü ilişki mi yaşadı?

ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp, bir süre önce boşandığı eski eşi Amber Heard'le ilgili bomba bir iddia ortaya atmıştı. Depp, evlilikleri sürdüğü sırada milyarder girişimci Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ve eski eşi Heard arasında üçlü ilişki olduğunu ileri sürmüştü.

Hollywood dünyasının bir döneme damga vuran çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı ayrılığının yankıları sürüyor. Depp’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek dava açan Heard, uzun süre gündemden düşmemişti. Depp, evlilikleri sürdüğü sırada milyarder girişimci Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ve eski eşi Amber Heard arasında üçlü ilişki yaşandığını iddia etmişti.

İDDİALARI REDDETTİ

FR24 News'ün haberine göre, Tesla ve SpaceX'in CEO'su milyarder Elon Musk, Depp ve Heard'ü barışmaya teşvik etti ve ABD ve Britanya'da süren hukuki savaşlarını sona erdirmelerini söyledi. Musk ayrıca, Britanyalı model Cara Delevingne ve Amerikalı aktris Heard ile üçlü ilişki yaşadıkları iddialarını reddetti.

 Elon Musk, Amber Heard ve Cara Delevingne üçlü ilişki mi yaşadı?

''EVLİLİKLERİ SIRASINDA AMBER'İN ÇEVRESİNDE BİLE BULUNMADIM''

Page Six'e konuşan Musk, "Cara ve ben arkadaşız, fakat hiç samimi bir ilişki içinde olmadık. Bunu o da doğrulayacaktır. Ayrıca Amber ile birlikte boşanma davası açıldıktan bir ay sonra çıkmaya başladığımızı tekrar söylemek istiyorum. Evlilikleri sırasında Amber'in çevresinde bile bulunduğumu sanmıyorum" dedi.

 

Elon Musk, Amber Heard ve Cara Delevingne üçlü ilişki mi yaşadı? ile ilgili etiketler Johnny Depp elon musk amber heard cara delevingne üçlü ilişki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.