Elmalı davasına tepkiler çığ gibi büyüyor... Bir tepki de Şahan Gökbakar'dan geldi

Antalya'nın Elmalı ilçesinde, iki kardeşin istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada, tutuklanan annenin ve çocukların üvey babasının adli kontrolle serbest bırakılmasına tepkiler gelmeye devan ederken, ünlü oyuncu Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından Elmalı davasıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

7 ve 10 yaşlarındaki kardeşlerin cinsel istismara uğradıkları şikayetiyle anne ve üvey babanın çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile tahliye edilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar Elmalı davasıyla ilgili "İnsanın böğüre böğüre ağlayası geliyor sinirden. Vay arkadaş ya." paylaşımını yaptı.

Şahan gökbakar

 Türkiye'yi ayağa kaldıran olayla ilgili #ElmalıDavası etiketiyle binlerce paylaşım yapılıyor. Elmalı davasında siyasetçiler, sporcular ve spor kulüpleri de dahil olmak üzere herkes tek ses olurken; birçok oyuncu, müzisyen ve sanatçıdan da olaya ilişkin ciddi tepkiler gelmeye devam ediyor.

''BURASI DÜNYADA TEK ÇOCUK BAYRAMI OLAN ÜLKE''


Ünlü oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar da olayla ilgili tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi. Gökbakar paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bir anne, üvey baba ve bunların bazı tanıdıkları 6 ve 9 yaşında iki çocuğa cinsel tacizde bulunuyor. Babaanne bu olayı polise bildiriyor. Çocuklar psikologlar tarafından inceleniyor ve bu dönemde çocuklar resimler yaparak, çizerek tacizi ve tecavüzü anlatıyorlar. Mahkeme önce tutukladığı sanıkları ikinci celsede serbest bırakıyor öyle mi??? Gerçekten böyle mi??? İnsanın böğüre böğüre ağlayası geliyor sinirden. Vay arkadaş ya... Buralar ne hale geldi böyle... Burası dünyada tek çocuk bayramı olan Türkiye Cumhuriyeti! Kendinize geliiiiin artık."

 İşte ünlü komedyenin o paylaşımı...

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi

 

Elmalı davasına tepkiler çığ gibi büyüyor... Bir tepki de Şahan Gökbakar'dan geldi ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Sosyal Medya Instagram Antalya cinsel istismar Taciz elmalı davası çocuk tacizi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.