Elmalı davası ünlü isimleri harekete geçirdi! Hafsanur Sancaktutan ve Seray Kaya İstismarcısını ifşa etti

Antalya’nın Elmalı'da, 7 ve 10 yaşlarındaki kardeşlerin cinsel istismara uğradıkları şikayetiyle anne ve üvey babanın çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile tahliye edilmesine sanat camiasından da tepkiler çığ gibi büyüyor. Faillerin tutuksuz yargılandığının ortaya çıkması üzerine birçok ünlü isim maruz kaldıkları istismar vakalarını sosyal medyadan duyurmaya başladı. Oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile Seray Kaya da çocukluk yıllarında başlarından geçen acı olayı takipçileriyle paylaştı.

Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabı Twitter'dan yayımladığı tweetlerle, çocuk yaşta uğradığı istismarı ifşa etti. N.Ç. isimli akrabası tarafından 7 yaşından 12 yaşına kadar istismara uğradığını anlatan Altun, elinde istismarın itiraf edildiği ses kayıtlarının da olduğunu ifade etti. Ses kaydını ve istismarcı akrabasının ismini açıklayacağını kaydeden Altun, “Aman sanılmasın unuttum, adli tıp raporunu bekliyorum” dedi.

Elmalı davası ünlü isimleri harekete geçirdi! Hafsanur Sancaktutan ve Seray Kaya İstismarcısını ifşa etti

Feyza Altun'un istismar itirafının ardından 21 yaşındaki genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan da, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, kendisinin de bir istismar mağduru olduğunu açıkladı.

hafsanur

Sancaktutan dedesi tarafından cinsel istismara uğradığını belirterek şunları yazdı:

''ARTIK SUSMAK YOK!''

"Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum! Kızlar susmayın! Artık susmak yok çünkü yalnız değiliz. Sizler çok değerlisiniz çünkü sizi çok seviyorum."

elmalı davası

 

SERAY KAYA DA BAŞINDAN GEÇEN OLAYI ANLATTI


Feyza Altun'un paylaşımına Instagram sayfasında yer veren 30 yaşındaki Seray Kaya da, Feyza Altun'a 'gurur duyuyorum sizinle' diyerek kendi başından geçen olayı anlattı.

seray kaya

Oyuncu Seray Kaya da Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, arkadaşının babası tarafından istismara uğradığını açıkladı.

''SESİNİ DUYURAMAYAN ÇOCUKLAR İÇİN SES OLMAYA DEVAM EDECEĞİM''

Mesajına "Ben de çocuktum!" diye başlayan 30 yaşındaki oyuncu, "Aileme anlatamayacak kadar çok korkmuştum ve sustum. Arkadaşımın babası tarafından defalarca uğradığım istismarın suçlusu ben değilim. Artık korkmuyorum. Birbirimizin sesi olmaya, sesini duyuramayan, istismara uğrayan çocuklar için ses olmaya devam edeceğim." açıklamasında bulundu.

elmalı davası

''KALPLERİNİZİN BU KADAR KARARMIŞ OLMASI BENİ KORKUTTU''


Yaptığı bu açıklamanın ardından çok sayıda destek mesajı aldığını söyleyen oyuncu, bazı takipçilerinden gelen yorumlarlar karşısında isyan etti:

''Dün yapmış olduğum, olduğumuz ve son derece hakkımız olan konuyla alakalı bir sürü destek ve umut dolu güzel mesajlar aldım. Tabi bunların arasında bu tür yorumlarda yapılmış. İnsanlığın gelmiş olduğu bu noktaya, bu kadar vicdansızlaşılmış olmasına çok üzüldüm ve çokta şaşırdım. Üstelik hemcinslerimden gördüğüm bu yaklaşım son derece üzücü. Neden üzücü biliyor musunuz? Bizim birbirimize ihtiyacımız varken, birlik olmalıyken, her birimizin başına gelmiş ve gelebilecekken kalplerinizin bu kadar kararmış olması beni korkuttu. Elbette pişman değilim, elbette beni, bizi susturamayacaksınız. Üzülerek şunu da belirtmeliyim ki işimi hiçbir zaman magazin malzemesi yapmadım, hiçbir zaman buna ihtiyaç duymadım kendi kurduğum küçük dünyam da mesleğimi başarılı bir şekilde icra etmeye çalışmaktayım. Yakında güzel haberler verecekken bugün bunlarla karşılaşıyor olmak sizin adınıza beni utandırdı. Kininizi, nefretinizi, hasetliğinizi bizden uzak tutun. Artık sizi duymuyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Güçlü, inanarak, korkmayarak!
Destekleyen herkese minnetle..''

Elmalı davası ünlü isimleri harekete geçirdi! Hafsanur Sancaktutan ve Seray Kaya İstismarcısını ifşa etti - Resim : 6

 

 

Elmalı davası ünlü isimleri harekete geçirdi! Hafsanur Sancaktutan ve Seray Kaya İstismarcısını ifşa etti ile ilgili etiketler Antalya Taciz cinsel istismar Seray Kaya Sosyal Medya elmalı davası hafsanur sancaktutan feyza altun
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.